Γλώσσα: ελληνικά

Για την Petvita

Petvita είναι μάρκα ζωοτροφών για σκύλους και γάτες που είναι αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας. Μοιραζόμαστε καθημερινά τη ζωή με τα ζώα και πάντα σας προσφέρουμε τις καλύτερες διατροφικές λύσεις.

Η εικόνα της τέλειας τροφής δημιουργήθηκε με τα χρόνια

Από καιρό ψάχναμε για τα ζώα μας μια τροφή που θα ανταποκρίνεται στίς πολύ υψηλές απαιτήσεις μας. Μια τροφή που η σύνθεση της θα συνδυάζει όλα τα καλύτερα προϊόντα που χρησιμοποιούνται από τους κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο. Με τη δοκιμή διαφόρων προϊόντων, ψάχναμε για τροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε κρέας και μια σαφώς καθορισμένη πηγή πρωτεΐνης, ολιστική τροφή, η οποία δημιουργήθηκε με βάση μόνο φυσικά συστατικά. Τα κατοικίδια μας είναι σαρκοφάγα γι 'αυτό είναι σημαντικό να μήν τρέφονται με σίτηρα. Το άθροισμα των εμπειριών και οι λεπτομερής προσδοκίες μας οδήγησαν στη δημιουργία τροφών που πληρούν τις καθιερωμένες προσδοκίες όλων των ιδιοκτητών των τετράποδων, έτσι δημιουργήθηκε η PETVITA.

Συνταγή τέλειας τροφή,ειναι φτιαγμένη έτσι ώστε να μην περιέχει τεχνητά συστατικά. Petvita περιέχει μόνο φυσικές γευσεις, για αυτό τα σκυλιά κα οι γάτες την λατρεύουν. Επιπλέον αντικαταστήσαμε υδατάνθρακες με φρούτα και λαχανικά με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.Τροφές με υψηλό GI προκαλούν την απελευθέρωση μεγάλων ποσοτήτων ινσουλίνης.Για αυτό οι τροφές Petvita περιέχουν πολύ καλά επιλεγμένα συστατικά,ώστε το κατοικίδιο να ειναι ευχαριστημένο και να μην παχένει.

Ιδανική τροφή, δεν περιέχει τεχνητά συστατικά.Τροφή Petvita είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, περιέχει την υψηλότερη ποιότητα φυσικών αντιοξειδωτικών, ωμέγα-3, ψευδάργυρο, αμινοξέα και φυσικά πρεβιοτικά.

Πολύ σημαντικά στη διατροφή των σκύλων και των γατών είναι τα μακροθρεπτικά συστατικά οπως ασβέστιο και φώσφορο. Η προτεραιότητα στη δημιουργία των ζωοτροφών Petvita, είναι να διατηρήσουμε μια κατάλληλη αναλογία ασβεστίου προς φώσφορο. Δίνοντας στο κατοικίδιο σας τροφή Petvita, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα προκαλέσετε ανισορροπία μεταξύ αυτών των στοιχείων,και θα αποφύγετε την ευθραυστότητα και υπερβολική ασβεστοποίηση των οστών, η οποία θα μπορούσε να σταματήσει την ανάπτυξη του οργανισμού.

Τροφή Petvita δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλο παραγωγό ζωοτροφών για σκύλους και γάτες.Η ποικιλομορφία μας, η περιεκτικότητα σε κρέας μέχρι και 60%, πραγματικά φρέσκα, τοπικά υλικά που παρέχονται στη φυσική τους μορφή, αντικατοπτρίζουν απόλυτα την υγιεινή διατροφή των τετράποδων μας.

P
Καθαρό κρέας - μόνο τοπικής προέλευσης
E
Ενέργεια - για κάθε μέρα
T
Υψηλή ποιότητα. Εγγυημένη ικανοποίηση
V
Ζωτικότητα. Δύναμη ζωής
I
Ενίσχυση του ανοσοποιητικού σε κάθε κροκέτα
T
Απόλυτα φυσικό. Μόνο τα καλύτερα υλικά
A
Δεν περιέχει πρόσθετα - φυσικά νόστιμο

Τέλεια ισορροπημένη τροφή PETVITA χωρίς σιτηρά είναι η καλύτερη λύση για το κατοικίδιο ζώο σας

Πλεονεκτήματα τροφών PETVITA

  • Χωρίς γλουτένη
  • Υποστήριξη για το πεπτικό σύστημα
  • Bελτίωση της αντίστασης του οργανισμού
  • Η μυρωδιά του ζώου
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε κρέας
  • Υποστήριξη για τα οστά και τους μυς
  • Οξέα Ωμέγα 3 και 6
  • Λαμπερό τρίχωμα

Επιλέξτε τη σωστή τροφή για το κατοικίδιό σας

Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η σωστή διατροφή των τετράποδων φίλων μας. Επιλέξτε τροφές Petvita που βασίζονται μόνο σε φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας.

Μάθε περισσότερα